Mesi blogja az életmódváltásról

Mesi blogja az életmódváltásról

Fontos a rendszer

2018. október 29. - MaciTündér

Nem szeretem azokat a napokat, amikor még csak gondolat szinten sem tudok tervezni, ezt ki kell kerülni. Ezért amikor tudom, hogy labilis lesz számunkra a kajálás, akkor bedobok a táskámba egy adag fehérjével egy shakert és ha nem tudok időben enni, akkor megiszom a megfelelő időben, így még 2-3 órán keresztül nincs gond, főleg igaz ez a rohanós napokra. A másik lehetőség az előre elkészített gyümölcs shake, persze ehhez is kell tervezni. De legjobban azokat a napokat szeretem, amikor megvan, hogy mit eszem, sőt, a fő részek meg is vannak, csak ki kell bányászni a hűtőből.

 

Erre a hétre ez igaz is, a három munkanapra.Az ebédek és uzsonnák megvannak, a reggeliket mindig előző este készítem, illetve a tízórait is, a vacsira szánt tojást pedig megsütöm este. Így minden megvan, ha pedig véletlenül nem vagyunk otthon vacsi időben, akkor pedig fogom magam és megcsinálom előre és viszem, vagy ha nem olyan a helyzet, akkor a már említett fehérje shakes trükkhöz folyamodom.

 

Legyen szép hetetek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mesieletmodotvaltok.blog.hu/api/trackback/id/tr4514330537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása