Mesi blogja az életmódváltásról

Mesi blogja az életmódváltásról

Csak úgy

2018. október 21. - MaciTündér

Tegnapelőtt este is és tegnap este is barátok jöttek hozzánk. Első este nem volt gondom, hiszen az még hétköznap volt, könnyű volt terveznem, így nem is ettem az általam sütött tk tönkölylisztes pogácsaszerűségből és nem is volt gond. De! Jön a de, a tegnapi napot úgy terveztem meg, hogy az esti látogatás alatt elfogyasztott pogácsa beleférjen a történetbe, csak kicsit túlzásba estem. Azt gondolom, az ilyen szintű túlzásba esés még nem bűn, de nem lenne jó, ha túl sokszor előfordulna, így a mai napot még nem tudom megtervezni tökéletesen, de a következőket megint a tervezés oltárának fogom szentelni, hiszen ha tervezek gond nem lehet, nem csúszhat bele semmi a számításaimba, és nagyon szuperül működök.

A súlyom sokáig stagnált, most kicsit beindult, még azt a fránya 10-12 kg-t el szeretném tüntetni.

Ebben nagy segítségemre van Kovács Klaudia és az ő  duciforradalom.hu oldala, és a facebook csoportjai, aki életmódot akar váltani, annak javaslom az oldal és a duciforradalom facebookcsoport felkerésését. 

Még van három nap a hétvégéből :)

Az első napon, azaz ma meglátogatnak a szüleim és a húgom, alig várom, a második két napon pedig pihenünk, talán kerékpározunk egyet, és én kicsit készülök a disszertációmmal haladni és programozni.

Szép hétvégét Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesieletmodotvaltok.blog.hu/api/trackback/id/tr3814313197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása